Grundträningen är som sagt i full gång och den flyter på som aldrig förr. Att det är några riktigt tunga dagar med många timmar, gnetande och tufft mentalt är kanske lätt att förstå, men det är förmodligen något som de flesta uthållighetsidrottare är inställda på…

Stora förändringen för min del har blivit att jag har möjlighet att träna på Playitas med hjälp av Apollo vilket underlättar mycket av den cykelträning som ska göras. Det tillsammans med Frank och Kaisa har gett motivationen en skjuts och inspirationen ett lyft.

Träningen har flutit på med förra veckan som en vilovecka. Nu väntar ytterligare en vecka med solid träning och två veckor som kan bli riktigt tuffa tillsammans med landslaget, innan det är dags att flyga tillbaka till Sverige. För tillfället är även triathlongymnasiet nere med Jocke och Marcus i spetsen som tränare. Riktigt trevligt, snabbt och motiverande gäng som alltid lyckas leverera bra träningsläger!

För två veckor sen fick jag även order av Kaisa att fylla i en kostanalys… Första gången jag gjorde det och förhoppningsvis finns det mycket hon kan få mig att förbättra. Självklart hoppas jag att jag redan äter bra, men det vore ju lite tråkigt om det inte finns något att förbättra som kan hjälpa mig att prestera bättre. Jag har ju tidigare haft väldigt dåliga blodvärden som nu börjar bli bättre, så min förhoppning är att genom kosten kunna hjälpa blodvärdena ytterligare för att kunna prestera på tävling… Återstår att se vad hon tycker om kosten och om jag får någon respons tillbaka på förbättringar.

Nu börjar det bli dags att ge sig ut på ett cykelpass, så måste tyvärr avrunda. Pga lite svajjande wifi lyckas jag inte ladda upp fler bilder, men det finns ytterligare bilder påInstagram.