Om mig

Jag är en tidigare elitsimmare som sadlade om till löpning. Efter några år med 800–5000 m löpning var jag i behov av något nytt och jag gjorde min första triathlon 2010. Det var utmaningen jag var i behov av och efter det försökte jag plocka upp mina gamla simfärdigheter. Med lite träning gick varje 100 m lite fortare och fortare, och jag var snart i behov av min första egna simtränare. Tillsammans med min tidigare tränare kom jag i kontakt med Fredrik Lundin och har tillsammans med honom arbetat med min simning fram till 2015.

Efter några år med triathlon kom jag tillsammans med min tränare på den tiden fram till att jag behövde något nytt och vi bestämde oss för att kontakta Frank Jakobsen. Efter lite träning tillsammans med honom under sommaren 2014 bestämde vi oss för att det var ett samarbete vi båda ville jobba vidare med.

Under våren 2015 kom jag i kontakt med fru, Teresa, som under våren 2016 också blev min tränare.

Idag lever jag tillsammans med Teresa, min son Matteo och dotter Maika i södra Danmark.

Jag tävlar för BMC – Vifit pro triathlon team internationellt och i Sverige Terrible Tuesday sports club under ledning av legendaren Mikael Nelker. Jag tränas av Björn Andersson.

Internationellt: BMC-Vifit pro triathlon team powered by Uplace
Nationellt: Terrible Tuesdays Triathlon

Köpenhamn, Danmark

cykelturer i regn…

Cykelturer i berg

Stockholm
Köpenhamn
Playitas

Triathlon skills

Simning 90
Cykling 87
Löpning 98